Site icon SadeKarışık

Honor Band 5 İnceleme ve Kullanıcı Deneyimleri (Detaylı)

Merhaba sadekarisik.com takipçileri. Akıllı bileklik denildiğinde aşağıda detaylı bir şekilde bahsedileceği gibi oldukça ideal bir pil ömrü, şık tasarımı, ara yüz seçenekleri ve tabi ki fiyatı gibi özelliklerine bakıldığında ilk akla gelen ürünler arasında Honor Band 5 yer almaktadır.

Öncelikle kısaca özelliklerinden bahsetmek gerekirse;

Teknik özelliklerden ziyade Honor Band 5’e özel özelliklerden biraz bahsetmek istiyorum. Birçok bileklikte bulunan mesaj bildirimi Honor Band 5’ te mesaj gösterimini gayet güzel bir şekilde yapabiliyor. Ayrıca 50 metre su geçirmeme özelliği, dış mekan koşu, iç mekanda koşu, dış mekanda yürüyüş, kapalı alanda yürüyüş, iç mekanda bisiklet, eliptik, kürek çekme, havuz ve diğer antreman seçenekleri bulunuyor. Bazen çok işimize yarayan zamanlayıcı( geri sayım sayacı), kronometre, telefonumu bul gibi özellikleri de Honor Band 5’in daha fazla ihtiyaca cevap vermesini sağlıyor. Kandaki oksijen miktarını ve sürekli kalp ritmi ölçme özelliği ile de fiyat performans açısından fiyatını fazlasıyla hak eden bir ürün olduğunu söyleyebilirim.

TruSeen 3.0

Bunlardan biri, benim bu bilekliği kullanmama sebep olan TruSenn 3.0 özelliği. Bu özellik sayesinde bilekliğiniz uykunuz sırasında derin uyku, hafif uyku, Ram uykusu ve uyanık olduğunuz durumları analiz edebiliyor. Bununla da kalmayıp 6 farklı uyku sorununu tespit edip 200’den fazla tavsiye ile uyku kalitenizi artırmaya yönelik bilgilendirmeler yapıyor. Ve yine bu özellik sayesinde sizi belirlediğiniz tolerans saatleri arasında uykunuzun en hafif zamanında uyandırıyor. Özellikler ilk uyanırken sorun yaşayanlar için çok beğendiğim bir özellik olduğunu söyleyebilirim.

Şık Saat Yüzleri

Diğer bir sevdiğim özellik çoğu akıllı bileklikte bulunmayan saat ara yüzleridir. Bir süre sonra bilekliğinizin görünümünden sıkıldığınızda bilekliğinizi değiştirmek zorunda kalıyorsunuz. Örneğin bir süre yine Honor markasının Color Band A2 serisini kullanmıştım ve ara yüz değişikliği bulunmuyordu. Aşağıda 129 ara yüzden 48 tanesini görebilirsiniz.

Fiyat

Ürün şu anda 215-270 TL arasında 2 yıl garantili olarak teknoloji market ve internet sitelerinde bulunabilmektedir.

Kullanıcı Deneyimleri

Şimdi sevmediğim birkaç olumsuz özelliğe gelelim.

Benim anlatmak istediklerim bu kadardı. Sonuç olarak kullanışlı, şık bir bileklik arayanlara tavsiyemdir.

SadeKarışık.com’u Takipte Kalın 😊